DAKWERKEN LAETHEM
Uw dak, Ons vak

Dakwerken Laethem doet alles voor uw dak.

Zaakvoerder Mario Laethem, zoon Jeroom en hun 8 medewerkers bieden een totaalpakket aan als het gaat om uw dak. Van gecertificeerde gevelbekleding, hoogwaardige dakbedekking voor platte & hellende daken tot veluxramen, skylux en dakkoepels. Alles wordt door de zaakvoerder zelf tot in de puntjes geplaatst en afgewerkt. Naast een volwaardig assortiment en een snelle levering, bestaat de service ook uit maatwerk, persoonlijk contact en advies.

Hellende daken

Blij dat u een dak boven uw hoofd hebt? Terecht. U zou nog blijer zijn met een mooi & stevig dak boven uw hoofd. Bij Dakwerken Laethem hebt u een diverse keuze aan dakpannen, leien en afwerkingen om van uw hellend dak een prachtexemplaar te maken die bovendien duurzaam & kwalitatief is afgewerkt.

Dakrenovaties

Bij een dakrenovatie wordt een grondige analyse gedaan van de dakcontructie. Het gewicht van de nieuwe dakbedekking moet immers stevig worden gedragen. Na het afnemen van de oude pannen wordt er een nieuwe isolatielaag aangelegd. Hierop kunnen de nieuwe pannen of leien geplaatst worden waardoor het dak weer volledig waterdicht is. Bij kleinere herstellingen worden alle pannen of leien geïnspecteerd en indien nodige onmiddellijk vervangen.

Nieuwbouw

Zoekt u een partner om van uw nieuwbouw woning een pareltje te maken? Bij Dakwerken Laethem zijn ze zowel in platte als in hellende daken gespecialiseerd. Er wordt steevast gewerkt met duurzame materialen en innovatieve technieken. Het dak is immers de basis van uw energiezuinige woning.

VELUX en SKYLUX

Met een hoogwaardig VELUX of SKYLUX dakraam haal je een maximum aan natuurlijk licht binnen via uw plat of hellend dak. Je creëert niet alleen meer natuurlijk licht, ook zorg je voor effectieve natuurlijke ventilatie in uw woning.

Zink- en koperwerken

Voor uw hemelwaterafvoer voorziet dakwerken Laethem de geschikte oplossing. Zink en koper zijn qua levensduur een uitstekende keuze mits een goede en vakbekwame plaatsing. Er wordt gezorgd voor een functionele en duurzame afwerking én er wordt nagedacht over de esthetische meerwaarde.

Platte daken

Platte daken worden uitgevoerd in EPDM. Dit is het ideale product om uw plat dak jarenlang stevig en waterdicht te houden. EPDM is daarbij geschikt voor zowel nieuwbouw als dakrenovaties. Door zijn flexibiliteit laat het zich vlot en makkelijk verwerken. EPDM gaat een leven lang mee!

Gevelbekleding

Naast daken is Dakwerken Laethem ook gespecialiseerd in verschillende soorten gevelbekleding. De gevel bepaalt de look van jouw woning. Er wordt steeds gekozen voor duurzame en innovatieve materialen. Zowel gevelbekleding in leien, tegelpannen als staande naad (zink, koper & staal) worden vakkundig uitgevoerd.